garantier

Få dit skur bygget af en tømrer der altid giver fuld garanti

H.C. Andersens Skur giver dig fire garantier, der burde være uundværlige i ethvert håndværksfag!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Garantier

Vær altid tryg, når du handler med os

Vores mål er altid at gøre dit skur til en god historie. Derfor får du altid fire garantier, når du køber dit skur hos os.

Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid. Opstår der mod al forventning forsinkelser i vores ende, får du selvfølgelig et afslag i prisen.

Læs mere om mødegarantien her.

Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med skuret til den aftalte tid. For hver dag vi bliver forsinket med arbejdet, får du et afslag i prisen.

Læs mere om tidsgarantien her.

Prisgarantien er din forsikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet. De eneste undtagelser fra dette er, hvis du får et afslag i prisen, enten fordi vi kommer for sent, eller fordi vi ikke er færdige til den aftalte tid. Du kommer aldrig til at betale mere, end den pris du fik up front.

Hvis du vil vide mere om prisgarantien, kan du læse om den her.

Kvalitetsgarantien er din garanti for den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår, service og selvfølgelig materialerne til dit skur.

Læs om kvalitetsgarantien her.

Der er visse forbehold til de fire garantier, fx ekstreme vejrforhold og begrænset eller slet ingen adgang til din have.

Du kan læse om forbeholdene, og hvad de betyder for dig her.

Er uheldet ude, og du er nødt til at aflyse en aftale, så læs om vores aflysningspolitik her.

Du kan læse om vores kundeservice politik her, og hvis du får brug for at rette klager eller anmode om kompensation hos os, kan du læse om det her.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

71 41 41 71

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal dit skur koste?

   Vi kan klare alle slags opgaver og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på skure.

   Haveskur

   HCA Priseksempel 3

   Haveskur, 8 m2

   • Støbt fundament
   • Ekstra ventilation
   • Rottesikring
   • Facadebeklædning i fyrretræ
   • Tagbeklædning med tagpap
   • Indvendige hylder og knager
   • Dobbelt trædør og 2 sprossevinduer med skodder
   • Isolering
   • Maling i valgfri farve

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Redskabsskur

   HCA Priseksempel 5

   Redskabsskur, 4 m2

   • Støbt fundament
   • Genbrugstræ
   • Flisegulv
   • Tagbeklædning med tagpap
   • Indvendige hylder og knager
   • Trædør

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Redskabsskur

   HCA Priseksempel 7

   Redskabsskur, 16 m2

   • Tagbeklædning med tagpap
   • 2 dobbelte trædøre
   • El installation

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at klare din skur opgave.

   Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

    Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

     Uhørt højt serviceniveau

     Gør din istandsættelse til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem fire stærke garantier.

     MØDEGARANTI

     Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.

     Læs mere

     TIDSGARANTI

     Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med dit skur til den aftalte tid.

     Læs mere

     Prisgaranti

     Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

     Læs mere

     Kvalitetsgaranti

     Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

     Læs mere

     Garantier

     Mødegaranti

     Vi værdsætter din tid! Vores tømrere er pålidelige og erfarne bilister i trafikken i og omkring København. Skulle det alligevel ske, at de bliver forsinket, får du selvfølgelig et afslag i prisen på dit skur.

     Dit afslag afhænger af forsinkelsens omfang:

     • 15 minutter eller derover giver 100 kr. nedsættelse.
     • 30 minutter eller derover giver 200 kr. nedsættelse.
     • 2 timer eller mere giver dig et nedslag på 2% af din købspris (dog minimum 500 kr. i nedslag)

     Ankomsttidspunkt

     Vores tømrer sender dig en sms 10 minutter før de står ved din hoveddør. Vi får en sms samtidig, og det er vores modtagelse af denne sms, der regnes som tømrerens ankomsttidspunkt.

     Hvis tømreren er forsinket på trods af, at du har fået en sms, der melder deres ankomst inden for et af de ovenstående tidsintervaller, opfordrer vi dig til at ringe til os med det samme. Det skal du gøre, så dit krav om godtgørelse kan træde i kraft. Det er den eneste måde, vi kan være 100% sikre på, at du kan få det afslag i prisen du er berettiget til.

     Adgang til dit hjem

     For at montøren kan begynde arbejdet i ordentlig tid, er det vigtigt, at du selv eller en anden er hjemme til at lukke dem ind på det aftalte tidspunkt. Hvis montøren ikke kan komme ind til deres arbejdsområde inden for 15 minutter efter deres officielle ankomst, vil det påvirke din tidsgaranti.

     Læs om tidsgarantien her.

     Om montøren vælger at vente udover de første 15 minutter efter ankomst er op til montørens vurdering af situationen. Hvis han/hun må gå igen uden at være blevet lukket ind, anser vi det som en aflysning fra din side.

     Du kan læse om aflysninger her.

     Tidsgaranti

     Du er altid garanteret, at vores tømrere bliver færdig med dit skur til den aftalte tid. Da vores tømrere er specialister i at lave skure, laver de hurtigt skure af meget høj kvalitet og de er dygtige til at bedømme, hvor lang tid det vil tage at lave lige netop din drømmeskur.

     Skulle der alligevel opstå komplikationer undervejs, der forhindrer vores tømrer i at blive færdig til den aftalte tid, får du et afslag i prisen i form af dagbøder.
     For hver dag, vi går over den aftalte tid slår vi 2% af din pris, dog minimum 500 kr. Det vil sige, at hvis du skal have et skur til 20.000 kr. får du et afslag på 500 kr. for hver dag arbejdet er forsinket, på trods af at 2% af 20.000 kr svarer til 400 kr. Afslaget er der for, at du kan føle dig sikker på, at vi prioriterer dig, selvom dit skur ikke er så stort.

     Der er dog visse forbehold i tidsgarantien ved tilfælde, hvor vores håndværkere ikke kan få adgang til din have, eller hvor arbejdsforholdene er farlige eller umulige.

     Forbehold og undtagelser

     Hvis vores tømrere ikke har mulighed for at færdiggøre arbejdet grundet ydre årsager til den aftalte tid, dækker tidsgarantien ikke under de dage, der er påvirket. Det vil sige, at du ikke får afslag i prisen for de dage.
     Ydre årsager kan enten være ekstreme vejrforhold eller begrænset adgang.
     Ekstreme vejrforhold er torden, orkan, voldsom regn og oversvømmelse samt snestorm. Det er vejrhold, der gør det farligt, at arbejde udenfor med eller uden elektriske værktøjer, og vejrforhold, der forhindrer tømrerne i at arbejde i jorden.

     Begrænset adgang vil være, at tømrerne fx ikke kan komme ind i din have, hvis den er indhegnet og låst af, eller hvis du har dyr gående løst i haven. Derfor er det vigtigt, at du holder dyr indenfor, når tømrerne er der, så de kan arbejde i ro.

     Prisgaranti

     Du er altid garanteret, at den pris vi giver dig for et skur ikke ændres. Det vil sige, at alle de uforudsete udgifter, der skulle dukke op undervejs i arbejdet, er vores tab og ikke dit. Det eneste tilfælde, hvor prisen kan ændre sig, er hvis du ændrer planen for skuret. Fx hvis du ændrer størrelsen fra 20 m2 til 30 m2.

     Hvis det derimod viser sig, at vi fx skal bruge mere træ end først antaget, så betaler vi for det, så det ikke koster ekstra for dig.

     Læs mere om priserne her, og find ud af, hvordan de sættes.

     Kvalitetsgaranti

     Du er altid garanteret, at kvaliteten af vores håndværk er høj. Alle vores tømrere er uddannede og tilhører relevante laug, der står inde for kvaliteten.

     For at sikre, at du bliver glad for vores arbejde, vil vi gerne høre om dine behov, så vi ved præcis, hvad du gerne vil have. Kontakt os nu, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller gerne vil have ændret.

     Fuld garanti på træet

     Det træ du får gennem vores leverandører, er af den højeste kvalitet og FSC-mærket. Det betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

     Vores leverandører garanterer altid en vis levetid for træet, så hvis det slår revner, rådner eller bøjer sig, kommer vi selvfølgelig og skifter træet, uden at det koster dig noget.

     Hvis du vælger ikke at bruge vores træ, vil dit skur ikke være dækket af denne garanti.

     Fuld garanti på resultaterne af håndværket

     Du får altid 5 års garanti på arbejde udført af en partner i H.C. Andersen Koncernen. Det vil sige, at du altid er garanteret udbedring af fejl og mangler, der måtte opstå af forskellige årsager undervejs. Vi går meget op i høj kvalitet, og at vores kunder får en god oplevelse med vores service.

     Skulle du alligevel være uenig i kvaliteten af det arbejde, vi udfører for dig, kan du ringe til os på tlf. +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk og fortælle os, hvad der mangler.

     Sunde arbejdsvilkår

     Vores kvalitetsgaranti omfatter ikke kun dig, men også alle vores tømrere. De er allesammen dækket af branchens overenskomster, og vi sørger for, at de har optimale arbejdsvilkår og det rigtige arbejdsmiljø.

     Alle produkter vi anvender er godkendte efter danske regler af hensyn til din og tømrernes sikkerhed og sundhed.

     Lønningerne er også altid efter danske vilkår, og i overensstemmelse med den fagforening den enkelte tømrer er medlem af.

     Aflysninger

     Hvis du har brug for at aflyse, kan du gøre det i op til 48 timer før, uden at det koster dig noget. Aflyser du mindre end 48 timer før den planlagte køkkenmontering, kræver vi 40% af det fulde beløb. Er der mindre end 24 timer til, kræver vi 80%.

     Hvis du er nødt til at aflyse pga. særlige omstændigheder, fx dødsfald eller særligt smitsomme sygdomme, må du gerne gøre os opmærksomme på det. I så fald gælder nemlig andre regler, fordi det er en vurderingssag.

     Kundeservice

     Vi er først glade, når du er glad

     Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation, så vi vil gøre alt for, at dit projekt bliver til en god historie. Derfor bliver vi altid glade, når du ringer til os, og hvis vi ikke tager den med det samme, håber vi, at du vil lægge en besked, så vi kan ringe tilbage til dig senere.

     For at sikre dig den gode oplevelse er du altid dækket af vores garantier. Vi garanterer altid, at vores arbejde er af høj kvalitet. Det betyder, at du kan blive kompenseret, hvis du ikke er tilfreds med det endelige resultat. Derudover er du dækket af vores tidsgaranti, som betyder, at du får økonomisk kompensation, hvis vi ikke bliver færdige til tiden.

     Sidst men ikke mindst er du dækket af vores prisgaranti, som gør, at den pris du får budt i starten, også er den pris, du betaler efterfølgende. Det betyder, at alle overraskelser, som fx at der skulle bruges mere træ end først antaget, er dækket af os.

     Du kan læse mere om vores garantier her.

     Når skuret er færdig, og vores samarbejde har nået vejs ende, så del gerne din gode oplevelse med os, som mange andre af vores kunder på Google Trustpilot, Facebook og Anmeld Håndværker.

     Hvad hvis du ikke er glad?

     Hvis du mod al forventning ikke er tilfreds med resultatet af vores arbejde, så ring til os på tlf. +45 71 41 41 71 eller send en mail til kr@hc-a.dk. Vi vil spørge dig om, hvad fejlen er, bede dig sende os en mail med et par fotos af den, og hvordan du helst vil kompenseres.

     Dine muligheder er at få fejlen udbedret eller at få økonomisk erstatning. Vi tager dog visse forbehold med hensyn til kompensationen afhængigt af omfanget af fejlen. Den skal være af en vis størrelse, før du kan blive økonomisk kompenseret for den.

     Det er altid vores mål, at alle vores kunder skal have en god oplevelse med vores service. Så hvis du havde en skuffende start eller midte, går vi lige skridtet længere for at give dig en ekstra god slutning.

     Hvis vi skulle være uenige med dig om, at der er tale om en fejl eller mangel, kan du vælge at gå videre med sagen til Byggeriets Ankenævn. De vil undersøge sagen nærmere, og hvis du får medhold, vil du selvfølgelig blive kompenseret. Husk, at du skal klage senest inden for tre år for synlige mangler og ti år for skjulte. Ellers risikerer du, at sagen bliver forældet.

     Ring til os

     Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

     Åbningstider: 08:00-16:00

     71 41 41 71

     kr@hc-a.dk

     Skriv til os

     Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

      Skal vi ringe dig op?

      Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

       Hvad vores kunder siger

       Vi gør dit skur til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

       Dejligt skur med plads til det hele

       "Vi har fået et rigtig flot skur med plads til alle vores haveredskaber, ekstra urtepotter og endda børnenes legetøj og hele familiens cykler. Det skulle man ikke tro udefra! Håndværkerne var også rigtig søde, de hjalp os med at sætte hylder op og de malede skuret så det næsten falder i et med hækken. Vi er meget tilfredse!"

       Katrine, Lars og Liv & Martin

       Redskabsskur og cykelskur i et

       "Vores nye skur er delt op i to, så der er cykelskur ud til forhaven og redskabsskur ud til baghaven. Nu har vores havetraktor endelig fået tag over hovedet. Det er blevet et rigtig flot skur og det blev også bygget færdigt på ca en uge, og det havde jeg godt nok ikke troet de kunne klare. Jeg kan varmt anbefale HC Andersens Skure til alle der skal have nyt skur."

       Jørgen

       Haveskur med isolation - dejligt!

       "Potteplanterne fra vores terrasse har endelig fået et sted at overvintre. Så dør de ikke af frost i år, det glæder jeg mig til! Vores ældste datter har også overnattet i skuret i sommers da hun havde mistet sine nøgler og hendes telefon døde på en bytur. Hun siger det var behageligt lunt, så det kan nok også bruges af overnattende gæster. Fem ud af fem stjerner, ingen tvivl om det!"

       Mette

       Gør din istandsættelse til en god historie

       For at din istandsættelse bliver en god historie, får du:

       • Altid dit depositum tilbage
       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Vejledning og gode råd

       Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

       Vi besøger dig gratis, og giver dig et tilbud inden for 24 timer. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk for et uforpligtende tilbud.

       TØMRERE DU KAN STOLE TRYGT PÅ

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på tiden
       • Tid til at læne dig tilbage og slappe af