Materialer

Hvordan skal dit nye skur se ud?

Her kan du læse mere om de forskellige ting, som du skal tage stilling til i forhold til hvilke materialer, dit skur skal bygges af. H.C. Andersens Skur kan helt sikkert hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Materialer

Opbygning af skur

Gør det nemt for dig selv og lad os bygge dit nye skur. Der er dog nogle forskellige ting, som du skal tage stilling til i forhold til dit nye. Det er bl.a. om skuret skal have et fundament og hvilken træsort, skuret skal bygges i. Herunder kan du læse mere om nogle af de vigtigste ting, som du skal tage stilling til, før vi kan gå i gang med at bygge dit skur.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 71 41 41 71. Så vil vi med glæde svare på dine spørgsmål og vejlede dig i forhold til bygningen af dit skur.

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fundament

Mange færdigbyggede skure fra byggemarkedet gør ikke brug af fundamenter, men et godt fundament giver dig større sikkerhed og længere holdbarhed. For at sikre den bedste fundamentsløsning hjælper H.C. Andersens Skur med det bedste fundament til dit skur. Valget af fundament afhænger meget af din grunds hældning, jordtype osv.

Der gøres oftest brug af et støbt fundament, simpelthen fordi det giver den bedste stabilitet. Hvis du ønsker en mindre permanent løsning, kan der fx i stedet laves et punktfundament.

Fundament til skur

Det er utroligt vigtigt at dit nye skur har et sikkert og stabilt fundament at stå på.

Udover at næsten alle færdigbyggede skure ikke tager hensyn til alle dine behov, bliver de som oftest heller ikke sat på et solidt fundament – hvis de da overhovedet har et fundament. Men fundamentet sikrer dit skur i kraftigt vejr og øger holdbarheden af skuret med mange år, i modsætning til færdigbyggede skure fra byggemarkedet. Det er godt for både smilet og pengepungen i fremtiden.

Et solidt og stærkt fundament til et skur er svært at bygge selv, især hvis man ikke har ekspertisen, erfaringen og den påkrævede viden. Gør det let for dig selv og vælg H.C. Andersens Skur til at bygge dit nye skur med fundament og læn dig tilbage, mens vi gør alt arbejdet.

Træsorter

Når der bygges nyt skur, bruges der oftest fyrretræ, fordi det er en let tilgængelig og holdbar træsort. Hvis du ønsker dig et skur bygget af en anden træsort end fyrretræ, kan dette selvfølgelig sagtens lade sig gøre.

Du kan læse mere om andre træsorter her.

Valget af træ kommer an på det ønskede udseende samt efterbehandling eller vedligeholdelse. Vi sørger for grundig vejledning og rådgivning i valg af træsort til skuret.

Genbrugstræ

Hvis du ønsker en bæredygtig løsning til dit nye skur, kan du vælge genbrugstræ.
Genbrugstræ er træ, der tidligere har været brugt til andre konstruktioner, men som er pillet ned igen og bliver anvendt på ny.

Hos H.C. Andersens Skur tænker vi på miljøet og en bæredygtig fremtid, så vi imødekommer altid dit ønske om miljørigtige løsninger på bedste vis.

Hvis du selv har nok genbrugstræ liggende, gør vi meget gerne brug af dette.

Hvis du derimod ønsker at få skuret bygget i genbrugstræ, men ikke selv har noget liggende, undersøger vi selvfølgelig gerne markedet og om der kan skaffes nok.

Genbrugstræ er som udgangspunkt rigtig god kvalitet, men vi tager forbehold i vores kvalitetsgaranti, da træet som sagt er genbrugt og dermed ikke nyt fra leverandøren.

Du kan læse mere om vores kvalitetsgaranti og forbehold her.

Tag til skur

Når du skal have nyt skur, findes der flere muligheder og materialer til taget. Valget af tag, kommer an på dit ønske om skurets udseende, vedligeholdelse og lysindfald. H.C. Andersens Skur står selvfølgelig altid for grundig vejledning i forhold til dine ønsker.

De tre mest brugte tagtyper til skure er plastikplader, bølgeplader og tagpap. Hver type har sine fordele og ulemper.

Plastikplader

Den største fordel ved plastikpladerne er, at de er gennemsigtige, så dagslys kan skinne igennem og der derfor ikke er brug for vinduer i skuret. Det giver mere opbevaringsplads langs væggene.

Ulempen ved plastikplader er, at levetiden ikke er ligeså længe som f.eks. bølgeplader og tagpap. Desuden kan plastikpladerne blive uigennemsigtige efter nogle år, hvor lysindfaldet dermed reduceres.

Plastikplader egner sig ikke som tagmateriale på isolerede skure, da isoleringen bl.a. sidder under taget og dermed forhindrer lysindfaldet i lukkede skure.

Bølgeplader

Bølgeplader, også kaldet bølgeeternit, har en lang levetid, men kræver til gengæld den højeste taghældning af de tre nævnte materialer. Du skal derfor tage stilling til, hvor meget af skurets tag, du har lyst til at kunne se.

Brug af bølgeplader skaber et mørkt rum, så der er brug for enten vinduer eller elektrisk lys i skuret. De egner sig godt til isolerede skure.

Tagpap

Tagpap kræver kun en meget lille hældning, for at vandet kan løbe fra, og taget kan derfor næsten være fladt og dermed ikke ses. Desuden har tagpap en meget lang levetid.

Ligesom bølgepladerne, skaber tagpap et mørkt rum, så der er brug for vinduer eller elektrisk lys. Det egner sig godt til isolerede skure.

Gulv i skur

Valg af gulv i skur kommer an på den ønskede funktion, udseende og vedligeholdelse.

Fliser er en stabil og holdbar metode til gulv i dit nye skur. De er desuden slidstærke, så du sagtens kan køre ind og ud af skuret med trillebør og plæneklipper og undgå stort slid. Det er også muligt at støbe et gulv i skuret.

Der kan også vælges trægulv i skuret, men dette er mere modtageligt for fugt og kan danne grobund for svamp. Dette kan bl.a. afhjælpes ved en fugtspærrer under gulvet.

Rottesikring i skur

Rotter er et stort problem i Danmark og kan være svære at slippe af med. God rottesikring er vigtig, da rotter er meget smidige og kan klemme sig ind ad huller på helt ned til 2 cm og kan gnave sig gennem de fleste materialer, bortset fra fx galvaniseret jerntrådnet eller eternitplader.

Hos H.C. Andersens Skur sørger vi for effektiv rottesikring, så du kan have dine ting i fred uden at dele.

Vinduer og dør

Hvis du vælger et lukket skur, er det selvfølgelig nødvendigt med en dør og evt. vinduer, afhængigt af tagtypen.

Uanset om dit skur skal have glasdør eller trædør, sørger vi for at imødekomme dine ønsker.

Vedligeholdelse af skur

Det danske vejr kan være hårdt for træværk – det bliver udsat for lidt af hvert og skal finde sig i meget. Man kan i dag heldigvis bygge forholdsvis vedligeholdelsesfrit, hvis der vælges de rigtige materialer. Dette hjælper vi dig selvfølgelig med, i forbindelse med den rådgivning og vejledning du får, når du køber nyt skur hos os.

Hvis du gerne vil undgå at skulle vedligeholde dit skur selv, anbefaler vi, at du tilkøber vores Vedligeholdelsesabonnement, der bl.a. også dækker vedligeholdelse.

Læs mere om vores vedligeholdelsesabonnement og andre garantier her.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

71 41 41 71

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal dit skur koste?

   Vi kan klare alle slags opgaver og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på skure.

   Haveskur

   HCA Priseksempel 3

   Haveskur, 8 m2

   • Støbt fundament
   • Ekstra ventilation
   • Rottesikring
   • Facadebeklædning i fyrretræ
   • Tagbeklædning med tagpap
   • Indvendige hylder og knager
   • Dobbelt trædør og 2 sprossevinduer med skodder
   • Isolering
   • Maling i valgfri farve

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Redskabsskur

   HCA Priseksempel 5

   Redskabsskur, 4 m2

   • Støbt fundament
   • Genbrugstræ
   • Flisegulv
   • Tagbeklædning med tagpap
   • Indvendige hylder og knager
   • Trædør

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Redskabsskur

   HCA Priseksempel 7

   Redskabsskur, 16 m2

   • Tagbeklædning med tagpap
   • 2 dobbelte trædøre
   • El installation

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Gør din istandsættelse til en god historie

   For at din istandsættelse bliver en god historie, får du:

   • Altid dit depositum tilbage
   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Vejledning og gode råd

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din istandsættelse til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem fire stærke garantier.

   MØDEGARANTI

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   TIDSGARANTI

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med dit skur til den aftalte tid.

   Læs mere

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at klare din skur opgave.

   Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

    Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit skur til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dejligt skur med plads til det hele

     "Vi har fået et rigtig flot skur med plads til alle vores haveredskaber, ekstra urtepotter og endda børnenes legetøj og hele familiens cykler. Det skulle man ikke tro udefra! Håndværkerne var også rigtig søde, de hjalp os med at sætte hylder op og de malede skuret så det næsten falder i et med hækken. Vi er meget tilfredse!"

     Katrine, Lars og Liv & Martin

     Redskabsskur og cykelskur i et

     "Vores nye skur er delt op i to, så der er cykelskur ud til forhaven og redskabsskur ud til baghaven. Nu har vores havetraktor endelig fået tag over hovedet. Det er blevet et rigtig flot skur og det blev også bygget færdigt på ca en uge, og det havde jeg godt nok ikke troet de kunne klare. Jeg kan varmt anbefale HC Andersens Skure til alle der skal have nyt skur."

     Jørgen

     Haveskur med isolation - dejligt!

     "Potteplanterne fra vores terrasse har endelig fået et sted at overvintre. Så dør de ikke af frost i år, det glæder jeg mig til! Vores ældste datter har også overnattet i skuret i sommers da hun havde mistet sine nøgler og hendes telefon døde på en bytur. Hun siger det var behageligt lunt, så det kan nok også bruges af overnattende gæster. Fem ud af fem stjerner, ingen tvivl om det!"

     Mette

     KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

     Vi besøger dig gratis, og giver dig et tilbud inden for 24 timer. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk for et uforpligtende tilbud.

     TØMRERE DU KAN STOLE TRYGT PÅ

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Tid til at læne dig tilbage og slappe af

     DANMARKS BEDSTE TØMRERFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste tømrerfirma.

     Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe det bedste skur til dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

     Læs mere om vores gode kundeservice her.

     SKURE TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får det bedste skur til en skarp pris og med vores dygtige tømrere.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler dit skur, som var det vores eget.

     Hos H.C. Andersens Skur tilbyder vi en fast pris. Vores stærke og friske tømrere er altid parate til at bygge dit nye skur uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.