priser

Hvad kommer dit nye skur til at koste?

Her kan du læse om, hvordan vi fastsætter prisen på dit drømmeskur og du kan se nogle eksempler på skure og deres priser.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Pris

Hvad koster det at bygge et skur

Synes du, at prisen og processen for dit nye drømmeskur virker uoverskuelige, fordi du ikke vil have et færdigbygget skur fra byggemarkedet? Ikke hos os! Når det kommer til prisen på dit nye skur, arbejder vi kun med faste priser. Det betyder, at du aldrig vil få ubehagelige overraskelser med uforudsete udgifter og regninger. Ingen opgave er ens og prisen på dit kommende skur kan afhænge af mange ting, som fx valg af fundament, tag, skurets størrelse og isolering.

Faktorer og transparens

Hos H.C. Andersens Skur er vi specialister i opførsel af nye skure og vi er stolte over vores håndværk og service til faste priser, hvor dine behov og ønsker er i fokus. Vores ekspertise og resultater taler for sig selv. Du kan være helt rolig ved at hyre os til at bygge dit nye skur. Udover, at vi er eksperter i at bygge skure efter mål, så er du også dækket af vores fire garantier: Vedligeholdelsesabonnement, tidsgaranti, prisgaranti, kvalitetsgaranti. Du kan læse mere om alle vores garantier her. Når der aftales en pris for dit nye drømmeskur, er der flere faktorer, der kan påvirke prissætningen. Hos H.C. Andersens Skur går vi op i transparens, og du kan væres sikker på, at der ikke er nogen skjulte udgifter eller uforudsete regninger. Nedenfor kan du læse om de forskellige faktorer, der kan påvirke din pris:

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Faktorer som er afgørende for prisen

Den endelige pris for dit skur, afhænger selvfølgelig af dine behov og ønsker til skuret. Prisen afhænger bl.a. af dit valg af materialer og ønsker til skurets udseende, men også hvis du har mere specifikke ønsker til fx indretning, sikkerhedsdør eller ovenlysvindue. H.C. Andersens Skur bygger gerne dit skur præcist, som du ønsker, og ingen opgave er for lille eller for stor. Kun fantasien sætter grænser, når vi finder løsningen på dine behov og ønsker!

Tid

Hvor hurtigt ønsker du, at dit skur skal stå færdigt? Jo kortere tid, du ønsker skuret opført på, jo dyrere vil prisen også blive. Hvis du virkelig står og skal bruge dit skur nu og her, fokuserer vi gerne kun på din opgave, så skuret står klart hurtigere end normalt. Du skal dog stadig være opmærksom på faktorer som fx tørretid af fundamentet, som er en proces, der ikke kan fremskyndes. Hvis du ønsker, at arbejdet foregår hen over weekenden eller helligdage, vil dette også påvirke din endelige pris for skuret.

Tømrernes senioritet

Tømrernes senioritet spiller også en rolle for prisen. Hvis skuret bygges af en lærling, vil prisen være billigere, end hvis det er en mester, der står for det. Dette skyldes den pågældende tømrers erfaring og timepris.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

71 41 41 71

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal dit skur koste?

   Vi kan klare alle slags opgaver og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på skure.

   Haveskur

   HCA Priseksempel 3

   Haveskur, 8 m2

   • Støbt fundament
   • Ekstra ventilation
   • Rottesikring
   • Facadebeklædning i fyrretræ
   • Tagbeklædning med tagpap
   • Indvendige hylder og knager
   • Dobbelt trædør og 2 sprossevinduer med skodder
   • Isolering
   • Maling i valgfri farve

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Redskabsskur

   HCA Priseksempel 5

   Redskabsskur, 4 m2

   • Støbt fundament
   • Genbrugstræ
   • Flisegulv
   • Tagbeklædning med tagpap
   • Indvendige hylder og knager
   • Trædør

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Redskabsskur

   HCA Priseksempel 7

   Redskabsskur, 16 m2

   • Tagbeklædning med tagpap
   • 2 dobbelte trædøre
   • El installation

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Gør din istandsættelse til en god historie

   For at din istandsættelse bliver en god historie, får du:

   • Altid dit depositum tilbage
   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Vejledning og gode råd

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din istandsættelse til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem fire stærke garantier.

   MØDEGARANTI

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   TIDSGARANTI

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med dit skur til den aftalte tid.

   Læs mere

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at klare din skur opgave.

   Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

    Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit skur til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dejligt skur med plads til det hele

     "Vi har fået et rigtig flot skur med plads til alle vores haveredskaber, ekstra urtepotter og endda børnenes legetøj og hele familiens cykler. Det skulle man ikke tro udefra! Håndværkerne var også rigtig søde, de hjalp os med at sætte hylder op og de malede skuret så det næsten falder i et med hækken. Vi er meget tilfredse!"

     Katrine, Lars og Liv & Martin

     Redskabsskur og cykelskur i et

     "Vores nye skur er delt op i to, så der er cykelskur ud til forhaven og redskabsskur ud til baghaven. Nu har vores havetraktor endelig fået tag over hovedet. Det er blevet et rigtig flot skur og det blev også bygget færdigt på ca en uge, og det havde jeg godt nok ikke troet de kunne klare. Jeg kan varmt anbefale HC Andersens Skure til alle der skal have nyt skur."

     Jørgen

     Haveskur med isolation - dejligt!

     "Potteplanterne fra vores terrasse har endelig fået et sted at overvintre. Så dør de ikke af frost i år, det glæder jeg mig til! Vores ældste datter har også overnattet i skuret i sommers da hun havde mistet sine nøgler og hendes telefon døde på en bytur. Hun siger det var behageligt lunt, så det kan nok også bruges af overnattende gæster. Fem ud af fem stjerner, ingen tvivl om det!"

     Mette

     Områder vi dækker

     • Vi dækker altid områderne på kortet, som er markeret med grøn.
     • De områder som er beige dækker vi også, men vi anbefaler her, at du bruger et lokalt firma. Hvis det ikke er muligt, så vil vi gerne komme og udføre opgaven.
     • Der, hvor der er markeret med rødt, henviser vi til kun at bruge lokale firmaer.

     I H.C. Andersens Skur har vi valgt ikke at starte vores taxameter når vi kører hjemmefra. Der kan være trafikprop eller sket en ulykke, og det mener vi ikke, at du, som kunde, skal betale for.

     Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

     Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

     Læs mere om vores gode kundeservice her.

     ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

     KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

     Vi besøger dig gratis, og giver dig et tilbud inden for 24 timer. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk for et uforpligtende tilbud.

     TØMRERE DU KAN STOLE TRYGT PÅ

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Tid til at læne dig tilbage og slappe af