Typer af skure

Få det helt rigtige skur

Vær sikker på at få et skur, der opfylder alle dine behov! Hos os får du professionel rådgivning og håndværk i top kvalitet.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Typer af skure

Dæk dine behov med det rette skur

Kært skur har mange navne. Nogle navne dækker over samme slags skur, mens andre er meget specifikke. Vi har samlet de bedst kendte typer af skure, så du kan danne dig et overblik over funktioner og behov. Hvis du har flere behov, kan mange af skurtyperne ofte også kombineres, så du får den bedste udnyttelse af dit nye skur. Vi bygger selvfølgelig dit skur til haven efter mål – og selvfølgelig på et solidt fundament. Læs om hvorfor fundamentet er et af de vigtigste elementer i dit skur her. Læs om de mest almindelige skure vi opfører her, men husk du sagtens kan sammensætte et skur, så det opfylder alle dine behov.

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Redskabsskur

Den perfekte løsning til opbevaring af dine haveredskaber, lige fra hækkesaks til skovl og rive. Størrelsen på redskabsskuret finder vi ud af sammen, alt efter dine behov for plads, opbevaring og placering, ligesom vi også finder ud af materialer og udseende på skuret.

Gode råd til opbevaring:

Et skur er som udgangspunkt beregnet til opbevaring af de ting, du normalt bruger i haven. Det er derfor oplagt at opbevare ting såsom haveredskaber, havemaskiner, cykler, værktøj og havemøbler i skuret, da disse ikke tager skade af eventuelle temperaturændringer. Derudover kan det være fristende at opbevare ting såsom maling, brænde og drikkevarer, men dette kan tage skade, hvis det ikke opbevares korrekt. Maling og drikkevarer tåler ikke store temperaturændringer, der f.eks. opstår om sommeren eller vinteren, her kunne et isoleret skur derimod være løsningen. Få et gratis uforpligtende tilbud på dit nye skur – Udfyld kontaktformularen i højre side.

Redskabsrum

Et redskabsrum er i princippet det samme som et redskabsskur, bare med et andet navn. Redskabsrummet er ideelt til opbevaring af dine haveredskaber, ligesom det også er oplagt til at beskytte dine havemaskiner, såsom græsslåmaskine og hækkeklipper, samt værktøj. Redskabsrummet og -skuret kan også bruges som hobbyrum eller værksted, hvis dette ønskes. Her er det en god idé at isolere skuret, så der er mulighed for større anvendelse hele året rundt. Desuden skal der også være godt med arbejdsplads, så du hverken går på kompromis med opbevaring eller albuerum.

Gode råd til opbevaring:

Redskabsrum og skure er geniale til opbevaring af værktøj, dog skal du være opmærksom på typen af værktøj, som du vælger at have liggende derude. Det er generelt en god idé at have en lås på skuret, men det er især vigtigt, hvis du har dyrt værktøj eller elværktøj liggende derude. Tænk også på typen af værktøj. Hvis det er batteridrevet værktøj beregnet til udendørs brug, er der absolut ingen problemer med opbevaring af dette i skuret. Til gengæld skal du være opmærksom på almindeligt batteridrevet værktøj, da batterierne måske kan miste levetid på grund af temperaturændringer i et ikke-isoleret skur. Få løst dine opbevaringsproblemer – Udfyld kontaktformularen i højre side og få et gratis uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Haveskur

Et haveskur er igen et andet ord for redskabsskur og redskabsrum. Ligesom de to andre typer, er haveskuret perfekt til opbevaring af dine haveredskaber, havemaskiner, cykler, legetøj og værktøj. Haveskuret er også et godt sted at lade din grill og dine havemøbler hygge sig i de kolde vintermåneder.

Gode råd til opbevaring:

Hvis du opbevarer dine ting i kasser, så husk at bruge plastikkasser fremfor papkasser. Pap og papir suger let fugt til sig og kan dermed føre til fugtskader og grobund for skimmelsvamp. Plastik kan ikke suge fugt til sig på samme måde og er derfor ideel som opbevaringsløsning i skuret. Af samme årsag er meget legetøj også ideelt at gemme i haveskuret, da dette oftest er lavet af plast. Få løst dine opbevaringsproblemer – Udfyld kontaktformularen i højre side og få et gratis uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Isoleret skur

Det er en god idé at få et isoleret skur, hvis du f.eks. ønsker at bruge skuret som hobbyrum/værksted, hvis du vil opbevare batteridrevet værktøj eller har planer om at opbevare mad- og drikkevarer, som f.eks. øl og sodavand. Et isoleret skur vil sjældent have problemer med frost, men er aldrig garanteret frostfrit under længere frostperioder.

Gode råd til opbevaring:

Det er næsten altid en god idé at isolere dit skur. Det giver en større sikkerhed til dine ting, da de undgår frostskader. Desuden er et isoleret skur også genialt, hvis du planlægger at bruge skuret som hobbyrum eller værksted, da det giver mulighed for at arbejde indenfor, når udendørs temperaturerne sniger sig ned mod nul. Få en god start på dit nye værksted – Udfyld kontaktformularen i højre side og få et gratis uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Cykelskur

Undgå våd saddel på regnfulde dage, når du parkerer din cykel i et cykelskur. Cykelskuret kan enten være helt lukket, som et redskabsskur, eller det kan være et åbent skur, hvor du hurtigt og let kan få din cykel ud. Et cykelskur er også et godt supplement til et redskabsskur, da disse let kan kombineres.

Gode råd til opbevaring:

Hvis du vælger at have cykler i dit skur, så husk at tænke over placeringen, da det helst skal være hurtigt og let at få fat i cyklen, når du skal afsted. Undgå f.eks. at skulle langt ind i haven eller op ad trapper, da dette kan være irritationsmoment og resultere i et ubrugt cykelskur. Pas godt på din cykel – Udfyld kontaktformularen i højre side og få et gratis uforpligtende tilbud på et nyt cykelskur inden for 24 timer.

Udhus

Ligesom redskabsskur og -rum samt haveskur, dækker udhuset over samme type. Et udhus bliver ofte brugt til opbevaring af haveredskaber og havemøbler og generel opbevaring af f.eks. mad- og drikkevarer.

Gode råd til opbevaring:

Tænk over indretningen af dit udhus eller skur. Hvilke ting bruger du oftest? Disse ting skal være lette og hurtige at få fat på.

Brændeskur

Et brændeskur er vigtigt, hvis du vil opbevare dit brænde korrekt til f.eks. brændeovn eller bål.

Gode råd til opbevaring:

Brænde har brug for at komme af med fugt fra træet og derfor må brænde ikke lægges i et lukket skur. Et brændeskur er et åbent skur, hvor træet kan få lov til at ånde.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

71 41 41 71

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal dit skur koste?

   Vi kan klare alle slags opgaver og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på skure.

   Haveskur

   HCA Priseksempel 3

   Haveskur, 8 m2

   • Støbt fundament
   • Ekstra ventilation
   • Rottesikring
   • Facadebeklædning i fyrretræ
   • Tagbeklædning med tagpap
   • Indvendige hylder og knager
   • Dobbelt trædør og 2 sprossevinduer med skodder
   • Isolering
   • Maling i valgfri farve

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Redskabsskur

   HCA Priseksempel 5

   Redskabsskur, 4 m2

   • Støbt fundament
   • Genbrugstræ
   • Flisegulv
   • Tagbeklædning med tagpap
   • Indvendige hylder og knager
   • Trædør

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Redskabsskur

   HCA Priseksempel 7

   Redskabsskur, 16 m2

   • Tagbeklædning med tagpap
   • 2 dobbelte trædøre
   • El installation

   kommer snart

   Tid: kommer snart

   Gør din istandsættelse til en god historie

   For at din istandsættelse bliver en god historie, får du:

   • Altid dit depositum tilbage
   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Vejledning og gode råd

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din istandsættelse til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem fire stærke garantier.

   MØDEGARANTI

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   TIDSGARANTI

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med dit skur til den aftalte tid.

   Læs mere

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Få en totalløsning til dit skur

   Et skur er ikke bare et skur, og du får det bedste resultat og brug, hvis skuret passer til dine behov. Derfor tilbyder H.C. Andersens Skur også håndværkssamarbejde med resten af H.C. Andersen Koncernen. Så du slipper for selv at tage kontakt til flere forskellige slags håndværkere eller fagmænd. Håndværkssamarbejdet kan fx være ideelt til dig, der ønsker at få malet dit nye skur, installeret vand eller få trukket el i skuret, så du får mulighed for at få en vandhane, elektrisk lys og strømstik til maskiner, batteriopladere osv. I samarbejde med os, får du den bedste løsning, der passer til dine behov. Vi udformer en pris på skuret og laver en kontrakt ud fra den bedste løsning til dig. Ønsker du fx at få installeret el og malet skuret, bliver dette indarbejdet i en samlet kontrakt og til en meget fordelagtig pris, mens du samtidig slipper for besværet med kontakt til flere firmaer, som ikke allerede kender opgaven. Ingen opgave er for stor eller for lille, så tøv ikke med at dele dine særlige ønsker til skuret med os – vi har ekspertisen og løsningen. Find den løsning der passer bedst til dig Kontakt os på tlf. +45 71 71 51 71 eller udfyld kontaktformularen.

   Håndværkssamarbejde

   Et skur er ikke bare et skur, og du får det bedste resultat og brug, hvis skuret passer til dine behov. Derfor tilbyder H.C. Andersens Skur også håndværkssamarbejde med resten af H.C. Andersen Koncernen. Så du slipper for selv at tage kontakt til flere forskellige slags håndværkere eller fagmænd. Håndværkssamarbejdet kan fx være ideelt til dig, der ønsker at få malet dit nye skur, installeret vand eller få trukket el i skuret, så du får mulighed for at få en vandhane, elektrisk lys og strømstik til maskiner, batteriopladere osv. I samarbejde med os, får du den bedste løsning, der passer til dine behov. Vi udformer en pris på skuret og laver en kontrakt ud fra den bedste løsning til dig. Ønsker du fx at få installeret el og malet skuret, bliver dette indarbejdet i en samlet kontrakt og til en meget fordelagtig pris, mens du samtidig slipper for besværet med kontakt til flere firmaer, som ikke allerede kender opgaven. Ingen opgave er for stor eller for lille, så tøv ikke med at dele dine særlige ønsker til skuret med os – vi har ekspertisen og løsningen.

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   71 41 41 71

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit skur til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dejligt skur med plads til det hele

     "Vi har fået et rigtig flot skur med plads til alle vores haveredskaber, ekstra urtepotter og endda børnenes legetøj og hele familiens cykler. Det skulle man ikke tro udefra! Håndværkerne var også rigtig søde, de hjalp os med at sætte hylder op og de malede skuret så det næsten falder i et med hækken. Vi er meget tilfredse!"

     Katrine, Lars og Liv & Martin

     Redskabsskur og cykelskur i et

     "Vores nye skur er delt op i to, så der er cykelskur ud til forhaven og redskabsskur ud til baghaven. Nu har vores havetraktor endelig fået tag over hovedet. Det er blevet et rigtig flot skur og det blev også bygget færdigt på ca en uge, og det havde jeg godt nok ikke troet de kunne klare. Jeg kan varmt anbefale HC Andersens Skure til alle der skal have nyt skur."

     Jørgen

     Haveskur med isolation - dejligt!

     "Potteplanterne fra vores terrasse har endelig fået et sted at overvintre. Så dør de ikke af frost i år, det glæder jeg mig til! Vores ældste datter har også overnattet i skuret i sommers da hun havde mistet sine nøgler og hendes telefon døde på en bytur. Hun siger det var behageligt lunt, så det kan nok også bruges af overnattende gæster. Fem ud af fem stjerner, ingen tvivl om det!"

     Mette

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at klare din skur opgave.

     Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       DANMARKS BEDSTE TØMRERFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste tømrerfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe det bedste skur til dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       SKURE TIL FASTE OG LAVE PRISER

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får det bedste skur til en skarp pris og med vores dygtige tømrere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler dit skur, som var det vores eget.

       Hos H.C. Andersens Skur tilbyder vi en fast pris. Vores stærke og friske tømrere er altid parate til at bygge dit nye skur uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

       Vi besøger dig gratis, og giver dig et tilbud inden for 24 timer. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk for et uforpligtende tilbud.

       TØMRERE DU KAN STOLE TRYGT PÅ

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på tiden
       • Tid til at læne dig tilbage og slappe af